Пошук

Живи та міцній, наша юна Державо!

Дата: 05.07.2017 12:35
Кількість переглядів: 707

28 червня  до  Єлизаветського  сільського  Будинку культури  поспішало  багато  сільських  жителів та гостей.  Багато хто з них був одягнений у вишиванку. Адже  саме в цей  день - День  Конституції  України,  хочеться  одягнути  свій   улюблений одяг,  заспівати українську  народну  пісню.

В селі  Єлизаветка  проживає  не  так уже  й багато жителів,  але  серед  них  дуже  багато   талантів.  В  цьому ми переконалися , побувавши  на  чудовому заході - «Живи  та  міцній,  наша  юна  Державо».

З вітальним  словом до  присутніх  у залі  звернулася голова  Мокрокалигірської  об'єднаної  територіальної громади В.В. Пипа, вона побажала всім  жителям  громади міцного  здоров'я,  розквіту, миру  а  ще  звернула  увагу на  те, що хоч ми і першопрохідці  у створенні  нашої громади, проблеми  вирішуємо і  ми  на  правильному шляху – шляху розвитку.

Привітала  з Днем  Конституції  присутніх  і  Т.С.Онищенко - начальник  відділу  освіти, охорони  здоров'я, культури, молоді  та спорту, а  також староста  села  Єлизаветка С.Ф.Михайлець. Світлана Федорівна у своїй  промові  подякувала всім, хто  з розумінням  ставиться  до об'єднавчого  процесу, та добросовісно  виконує свої обов'язки.

Після  урочистої  частини  відбувся  тематичний концерт, за  участю жителів  цього мальовничого села.

Директор сільського  Будинку  культури П.П.Колодюк  доклав надзвичайно  багато  зусиль, аби  концертна  програма була  цікава і змістовна. В концертній  програмі взяли  участь і вихованці  дитячого садочку - Валерія Колодюк, Владислав Сокуренко, Євгенія Ліщук, Владислава Гончаренко.

Молодь також активно прийняла участь в концертній програмі: Любов Марусяк, Анастасія Крестініна, Аліна Колодюк, Наталія Гончаренко порадували своїми виступами гостей свята.

Додав веселого настрою жіночий вокальний ансамбль «Бабине літо».

Всі номери концертної програми виконували жителі Єлизаветки, а також гості свята: Яніна Біляк та Станіслав Грецишин.

Вдало підібрані ведучі Олександр Захаров та Наталія Гончаренко задавали святкового настрою концерту.

В кінці свята директор Єлизаветського  сільського  Будинку  культури  П.П.Колодюк вручив найменшим артистам перші в їх житті грамоти і подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь