За який період здійснюється доплата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольниминапоями, у разі збільшення кількості РРО у місці торгівлі?

Дата: 28.10.2021 16:28
Кількість переглядів: 195

Відповідно до положень ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року No 481/95-ВР «Продержавне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового,алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електроннихсигаретах, та пального» із змінами та доповненнями, роздрібнаторгівля, зокрема, алкогольними напоями (крім столових вин) може здійснюватисясуб’єктами господарювання (у тому числі іноземними суб’єктами господарювання, якідіють через свої зареєстровані постійні представництва) всіх форм власності, у тому числіїх виробниками, за наявності у них ліцензій на роздрібну торгівлю.

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями справляється за кожнийокремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу облікурозрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями справляєтьсящоквартально рівними частками і зараховується до місцевих бюджетів згідно з чиннимзаконодавством.

Отже, у разі збільшення кількості реєстраторів розрахункових операцій у місці торгівлідоплата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями здійснюється заквартали, які залишились до закінчення дії ліцензії.

Плата за квартал, у якому відбулосьтаке збільшення здійснюється у повному обсязі за весь квартал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь