Пошук

КОНЦЕРТ "ПОДВИГОМ УСЛАВЛЕНІ"

Дата: 12.05.2017 08:18
Кількість переглядів: 642

«Тим, хто поліг у горнилі боїв, хто кров’ю своєю скропив землю! Тим, хто пройшов крізь бої, лихо, голод і холод , хто вижив у тій смертельній війні, всім мертвим і живим! Присвячується…»

Такими словами розпочався тематичний вечір у Мокрокалигірському сільському Будинку культури , який відбувся 8 травня з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72- річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

 Знову в будинку культури зібралося багато жителів нашої громади . З самого  початку і до кінця заходу ведучі адресували  теплі вітання ветеранам Другої Світової війни , ветеранам-афганцям , учасникам АТО , їхнім родинам та всім присутнім у залі. В цей вечір ніхто не залишився без уваги. Ветеранів, солдатських вдів , дітей війни та присутніх у залі привітала голова ОТГ В.В.Пипа. У своєму виступі вона наголосила що: «Не може бути майбутнього без минулого»..

Тому ми маємо пам’ятати і шанувати героїв нашої Батьківщини.Зі сцени СБК лунали  вітання Сокуру М.С.- ветерану Другої Світової війни, нажаль, він залишився один у Мокрій Калигірці.

Для солдатських вдів прозвучала  пісня «Солдатская вдова»  та сценка«Три вдови».

Сергій Говрас та Анатолій Степанок свої музичні вітання адресували воїнам-афганцям.Багато пісень звучало на честь учасників АТО,наших земляків.В концертній програмі нашого вечора активну участь взяли діти та молодь. Виступи  дітей до глибини душі пройняті любов 'ю до рідної неньки України.?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь