Пошук

В Мокрокалигірській громаді  вже стало традицією відзначати всі професійні свята, обряди, звичаї   концертами, вечорами, творчими годинами , які готують всі працівники культури.

Дата: 14.11.2016 08:50
Кількість переглядів: 746

   В Мокрокалигірській громаді  вже стало традицією відзначати всі професійні свята, обряди, звичаї   концертами, вечорами, творчими годинами , які готують всі працівники культури.

    В день працівника культури нам дуже хотілося відпочити, не хвилюватися про  художні номери, не  контролювати хід сценарію, тому вирішили  9 листопада  просто зібратися  всією культармійською сім'єю, поспілкуватися.  

         Але  великою несподіванкою було для нас те, що разом з офіційним привітанням, працівники сільської ради підготували  нам великий,  змістовний концерт. Насамперед  голова Мокрокалигірської громади В.В. Пипа урочисто зачитала вітальну листівку працівникам культури Мокрокалигірської об’єднаної територіальної  громади. Начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту Мокрокалигірського виконавчого комітету Т.С.Онищенко вручила букети квітів ( саме вона була організатором і автором  змістовного культурного відпочинку в цей день).

      Староста села Суха Калигірка  Д.В.Присяжнюк  виступила з теплими словами і вручила культпрацівникам солодощі. Представник ТОВ «Кочубій» О.В.Онищенко завітав на свято з повним кошиком гостинців. Родина Поліщуків виготовила власноруч і подарувала в цей день картину - оберіг для культпрацівників громади.

    Для нас були організовані  конкурси, ігри, цікаві художні номери.   Кожен  працівник культури особисто отримав вітання та цікаві подарунки.  Ми всі щиро дякуємо В.В.Пипі та організаторам такого чудового заходу.

 Працівники культури Мокрокалигірської

об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь