"ПАННОЧКА-УКРАЇНОЧКА"

Дата: 17.03.2017 08:59
Кількість переглядів: 830

   Напередодні першого свята весни – жіночого дня, навіть погода  сприяла тому, щоб вечір в Мокрокалигірському Будинку культури  вдався  на славу.

   Зал був переповнений глядачами різного віку.  І всім було цікаво.

Фото без опису

Адже це не просто концертна програма - це захоплюючий конкурс «Панночка -  україночка», в якому взяли участь юрист Яна Ковальчук з села Суха Калигірка, старшокласниця  Наталія Гончаренко з села Єлизаветка і  перукар Оксана Дрозд з Мокрої Калигірки. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

   Ведучі: директор Мокрокалигірського сільського Будинку культури Тетяна Говрас і старшокласник Мокрокалигірської ЗОШ Ι-ΙΙΙ ступенів Ілля Мар?ян оголошували конкурс за конкурсом. І глядачі все більше цікавого дізнавалися про героїв нашого вечора, захоплювалися їхніми талантами, здібностями і прекрасними рисами вдачі, характеру.  Адже конкурси «Моя візитка», «Ситуація», «Я  господиня», «Мода – 2017», «Реклама», «Я зірка естради» показали всі найкращі грані кожної конкурсантки.

Фото без опису

   Велику роль в їх виступах зіграв конкурс болільників. Жіночий вокальний ансамбль «Мальви» з Сухої Калигірки розвеселив глядачів жартівливими українськими народними піснями.

Фото без опису

Молодь бурхливими аплодисментами супроводжувала виступ Анастасії Крістініної з Єлизаветки, яка виконувала сучасну пісню « Галя балувана». Мокрокалигірську учасницю вийшли підтримати працівниця будинку-інтернату, чарівна виконавиця  східного танцю  Світлана Трохименко та дует першокласників у складі Віталія Туркота і Ярослава Сьобка з частівками про бабусю .  

Фото без опису

   Протягом всього вечора звучали  музичні вітання  відомих в нашій громаді самодіяльних артистів Олександра Дробота, Ліани Чернецької, сестер Лариси та Юлії Яцентюків, Євгенії Драги, Анастасії Поцелуйко, Людмили Кокоуліної, Володимира Трохименка, Анатолія Степанка та Наталії Дуки, Тетяни та Сергія Говрасів.

Фото без опису

Дуже артистичним був і наш новий ведучий Ілля Мар?ян, який в період технічної паузи не розгубився і подарував глядачам дотепну гумореску. 

Фото без опису

   Голові журі, голові Мокрокалигірської сільської ради В.В.Пипі, членам журі – досвідченому медпрацівнику З.О.Ткаліченко, голові Мокрокалигірської сільської ради попереднього скликання В.О.Некрученку важко було визначити переможця, адже кожна учасниця мала свої переваги, особливі здібності та прихований талант.

Фото без опису

Отож Вікторія Вікторівна, привітавши всіх присутніх дівчат, жінок і бабусь з Днем 8 Березня, оголосила результати конкурсів. 

Фото без опису

В номінації «Міс елегантність» перемогла  учениця 9-го класу Мокрокалигірської ЗОШ  Наталія Гончаренко, «Міс чарівність» - юрист  Яна Ковальчук. Перше місце здобула  перукар  ТРЦ «Ромашка» Оксана Дрозд. Вікторія Вікторівна вручила подяки, цінні подарунки і квіти всім учасникам конкурсу. Варто сказати, що вже  не вперше спонсором свята став ПП Олег Бабченко, за що ми йому щиро вдячні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь