19 жовтня у Будинку культури с.Мокра Калигірка було проведено змагання між командами КВК "Гламурні козаки" Мокрокалигірської ЗОШ І-ІІІ ст., "Ярошівські козаки" Ярошівської ЗОШ І-ІІІ ст. та "Браво" Багатопрофільного регіонального центру професій

Дата: 21.10.2016 09:06
Кількість переглядів: 990

З нагоди  Дня Захисника Вітчизни та  Дня Українського  козацтва  в Мокрокалигірському сільському Будинку культури відбулося велике свято, яке об'єднало  три команди юнаків і дівчат  в клуб веселих і кмітливих.

Фото без описуФото без опису

Зал був переповнений глядачами,  адже вони прийшли підтримати команди «Гламурні козаки», «Ярошівські козаки»  Мокрокалигірської та Ярошівської  загальноосвітніх  шкіл І-ІІІ ступенів та команду «Браво»  Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Програма КВК  складалася з 6 завдань: «Привітання» , «Розминка», «Дівчата в війську», конкурс капітанів під назвою «Ми збираємось на  козацьку кашу», «Реклама», «Новини степу» та конкурс болільників. В кожному конкурсі оцінювались винахідливість, цікавий, змістовний матеріал на тему козацтва, гумор та художні здібності. Команди справилися з цими завданнями кожен по-своєму оригінально, а в цілому - на відмінно.

Фото без опису

         У першому конкурсі «Привітання» кожна команда  представила себе.  В «Розминці»  було дано по два питання, які розпочиналися з фрази «Чи знаєте ви що…?». Учасники КВК давали дотепні відповіді. Особливо цікавим було завдання «Дівчата у війську». 

Фото без опису

Учасникам дозволено трішки пофантазувати – показати жіночу армію їхнім баченням. Капітанам команд  Іллі Мар'яну, Каріні Шукуровій, Володимиру  Туркоту було запропоновано  швидко  і з фантазією підібрати предмети для приготування козацької каші  і в  гумористичній формі довести їх необхідність. 

Фото без опису

«Реклама»  кожної команди викликала в глядачів бурхливі аплодисменти. А найбільше в цьому конкурсі  відмітився  Ілля Мар'ян, який  особисто інсценізував рекламу «саблі-рубаблі».

Фото без опису

          Колись давно, коли ще не було сучасних комунікацій, наші пращури -  козаки розповсюджували новини різними способами, передавалися вони з вуст в вуста  і часто в кінці кінців перетворювалися в побрехеньки. Саме це мали показати учасники в  конкурсі «Новини степу». Всі три команди справилися із завданням  на відмінно.

 

            Дали волю почуттям на останньому конкурсі вболівальники.

Фото без описуФото без описуФото без опису

    Музичні паузи заповнили активні учасники художньої самодіяльності.

Фото без опису

І ось настав довгожданний час. На сцену  вийшли голова Мокрокалигірської сільської ради Вікторія Вікторівна Пипа та начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту виконавчого комітету  Мокрокалигірської сільської ради Тетяна Степанівна Онищенко. Вони виконали приємну місію - оголосили результати КВК та вручили  грамоти з нагоди  Дня Захисника Вітчизни та  Дня Українського козацтва:  за перемогу у  номінації  «Козацька кмітливість» команді «Браво» Багатопрофільного регіонального центру  професійної освіти у Черкаській області, «Козацькому роду нема переводу» команді «Ярошівські козаки» Ярошівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,«Доки буде Україна – поки будуть козаки» команді   «Гламурні козаки» Мокрокалигірської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кожна команда отримала грошову нагороду в розмірі 500 гривень та по тортові від спонсора  заходу Олега Миколайовича Бабченка – директора ТОВ імені Гетьмана В.П.

Фото без описуФото без опису

       Майстерно і цікаво вів програму КВК головний спеціаліст відділу культури, охорони здоров'я, молоді і спорту  виконавчого комітету  Мокрокалигірської сільської ради  Сергій Іванович Говрас.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь