Пошук

СПІВАЄМО , ЩОБ ТАМ НЕ БУЛО.

Дата: 16.09.2017 10:32
Кількість переглядів: 676

« Ми співаєм у печалі , у радості , працюючи й на відпочинку , бо така у нас вдача , бо така у нас доля » - так говорить керівник вокального жіночого ансамблю «Чебреці» Ярошівського СБК – Галина Іванівна Ступак.

А ще Галина Іванівна називає учасниць свого колективу ніжно і по материнському :  « Мої любі дівчатка». 25  років очолює  колектив ця чарівна , мила жіночка , педагог за професією та талановита до пісні , до музики від природи . Приємно почути гарні слова учасниць про свого керівника :  « Вона здружила , привчила нас поважати один одного , об’єднала в одну співочу родину».

Цей колектив є одним з кращих у нашій Мокрокалигірській громаді. Почувши їхній спів методист по фольклору обласного центру народної творчості – Наталія Михайлівна Сайченко , запросила їх на обласне свято інструментальної музики «Самоцвіти Черкащини» та фольклорне свято « З глибин народних» .

 Так 16 вересня колектив «Чебреці» гідно виступив на обласному святі, що проходило в м.Сміла . Вони виконали три твори , один з них аккапельно . Колектив було відзначено грамотою обласного центру народної творчості .

 Дякуємо колективу за гарний виступ . Про це свідчили бурхливі аплодисменти та піднятий настрій глядачів , які пританцьовували разом з нашими співаками – аматорами з с . Ярошівка . А ще за те що несуть у люди стародавню , народну українську пісню .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь