БАБУСЯ 2017 РОКУ

Дата: 14.12.2017 10:45
Кількість переглядів: 917

Бабуся, бабусенька, бабуня, невтомна трудівниця, лагідна заступниця,берегиня роду, добра вихователька і кулінарка. А скільки в бабусі з нами турбот. І серце віддала б, тільки б усім було добре і комфортно.

Фото без опису

А ще наші бабусі свято бережуть стародавні традиції та обряди і передають їх з покоління в покоління. Словом,  все це надихнуло нас на проведення шоу-програми «Бабуся 2017 року». І не випадково ми провели його в день Андрія, хотілося, щоб молодь і діти переймали від наших бабусь всі найкращі звичаї та обряди, бо вони ж такі чудові.

В цьому конкурсі взяли участь чотири бабусі з кожного села нашої громади: Галина Копейка з с.Ярошівка, Людмила Кокоуліна –  с.Єлизаветка, Любов Чуєнко – с.Суха Калигірка та Наталія Дука з Мокрої Калигірки.  Програма конкурсу складалася з семи завдань. І впоралися наші учасниці з усіма конкурсами на відмінно тому, що завжди тримаються  в «бойовій готовності».

У першому конкурсі бабусі розповіли про себе, про свою родину, захоплення. У другому потрібно було представити онуків. Цікавим завданням для учасниць та глядачів виявився конкурс «Реклама». Бабусі рекламували побутові товари, які покращують буденну домашню працю жінки. В гумористичній формі бабці рекламували м'ясорубку, макогін та макітру, казана - мультиварку та віника з совком. В четвертому конкурсі довели, що онуків можуть одягнути і з зав'язаними очима. А які таланти проживають в нашій громаді. Галина Миколаївна Копейка підготувала сценку, де досить вдало зіграла роль розгніваної жінки, у якої чоловік полюбляє «оковиту». Дві бабусі,  «зірочки» наші, Людмила Миколаївна Кокоуліна та Наталія Геннадіївна Дука, коли співали про своїх батьків, свої родини, глядачі тихо втирали сльози. Сюрпризом для нас було виконання українського танцю «Ой ходила дівчина бережком», який подарувала Любов Чуєнко. Бабуся Люба згадала молоді роки, коли займалася в хореографічному колективі і вміло відтворила танець.

Наших талановитих бабусь,  як годиться, прийшли підтримати онуки, куми,  чоловіки, сусіди,  друзі і просто односельці. Володимир Чуєнко подарував своїй дружині у цей вечір гарну пісню, кум Петро Колодюк в підтримку своєї куми Людмили Кокоуліної, також виконав гарну пісню. Володимир Трохименко не міг бути в стороні, коли на сцені змагалася його сусідка – Наталія Дука. За бабусю Галю Копейку приїхала вболівати онучка Рима з Катеринополя, вона зіграла на акордеоні.

І нарешті останнє завдання. Бабусі спекли калиту та поділилися  з присутніми на заході своїми рецептами.

       За підсумками журі титул «Супер бабуся 2017 року» отримала Наталія Дука. Перемогу у номінації «Глядацькі симпатії» отримала Людмила Кокоуліна, номінацію  «Вірність українським традиціям» отримала Любов Чуєнко, «Умілі ручки» здобула Галина Копейка. Дякуємо шановним бабусям за участь у шоу- програмі,за активність та мужність.

Ви довели, що є най…най…найкращими.

Протягом усього заходу під час музичних пауз виступили таланти нашої громади. Це дует у складі Євгенії Драги та Анастасії Поцелуйко, хореографічний колектив «Калигірчанка», ансамбль хлопців «Козацька душа». Солісти: Наталія Когут, Петро Колодюк, Володимир Трохименко. Гумореску «Ото наженихався» розказала Вікторія Онищенко.

Нашу конкурсну програму оцінювало поважне журі. Голова журі - Вікторія Вікторівна Пипа – голова Мокрокалигірської ОТГ. Члени журі:  депутат обласної Ради – Олександр  Анатолійович Коваленко,  його помічниця – Ніна Миколаївна Бабушко, заступник військового комісара Катеринопільського РВК – Олександр Олександрович Трохименко, головний лікар Центру медико – санітарної допомоги Мокрокалигірської сільської ради – Світлана Анатоліївна Руденко.

Надзвичайно приємно, що Олександр Анатолійович Коваленко знайшов час і приїхав до нас на захід, він особисто привітав учасниць конкурсу та вручив цінні подарунки. Також користуючись нагодою він вручив глюкометри головному лікарю Світлані Анатоліївні Руденко.

Працівники культури та учасники шоу – програми також дякують постійним спонсорам  наших заходів: Олегу Миколайовичу Бабченку,  Юрію Івановичу Руденку,  Івану Івановичу Продану, Руслану Васильовичу Волошину, Івану Герасимовичу Наконечному. З їхньою підтримкою заходи проходять на вищому рівні. Ці люди підтримують нас не тільки фінансово, вони є часті гості на наших святах, міроприємствах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь