Пошук

Виконавчий комітет Мокрокалигірської сільської ради з 30 вересня по 30 жовтня 2017 року проводить громадське слухання з розгляду проекту містобудівної документації «Детального плану території для розміщення комплексу будівель сільськогосподарського п

Дата: 29.09.2017 12:32
Кількість переглядів: 581

Виконавчий комітет Мокрокалигірської сільської ради з 30 вересня по 30 жовтня 2017 року проводить громадське слухання з розгляду проекту містобудівної документації «Детального плану території для розміщення комплексу будівель сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Мокрокалигірської сільської ради за межами села Єлизаветка».

Громадське слухання проводиться з метою отримання  пропозицій громадськості до проекту детального плану території  для розміщення комплексу будівель сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Мокрокалигірської сільської ради за межами села Єлизаветка на земельній ділянці площею 1,0 га, кадастровий номер 7122282000:03:002:0073.  Проект містобудівної документації складається з пояснювальної записки та графічних матеріалів. Пояснювальна записка складається з 19 розділів. Графічні матеріали складаються з:

  • Схеми розташування в планувальній структурі села Єлизаветка (Фрагмент генплану села Єлизаветка) М 1:2000;
  • Фотофіксації;
  • Поперечного профілю ІІІ-ІІІ;
  • Опорного плану, Плану існуючого використання території, Схеми існуючих планувальних обмежень, М 1:1000
  • Проектного плану, Плану червоних ліній, Схеми організації руху транспорту та пішоходів, М 1:1000.

Основні техніко-економічні показники земельної ділянки та графічні матеріали наведені у додатку 1 та додатку 2  відповідно.

Підставою розроблення містобудівної документації є розпорядження голови Катеринопільської районної державної адміністрації від 19.05.2017 № 106 «Про розроблення детального плану території в адміністративних межах Мокрокалигірської сільської ради».

Замовник містобудівної документації - Катеринопільська районна державна адміністрація.

Розробник містобудівної документації – комунальне проектно-виробниче архітектурно-планувальне підприємство «Облархбюро» Черкаської обласної ради.

Відповідальна посадова особа за організацію розгляду пропозицій громадян – Ярмілко Генадій Андрійович, начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ.

Ознайомитися з проектом містобудівної документації  та надати пропозиції можна з  30 вересня по 30 жовтня 2017 року, за адресою – Мокрокалигірська сільська рада, вул. Б.Хмельницького,19, ЦНАП,відділ містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ, тел. (04742) 91-2-49.

Дане повідомлення також розміщене на стенді в приміщенні Мокрокалигірської сільської ради  та в газеті «Катеринопільський вісник».

 

Додаток 1

Додаток 2

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь