Парад Новорічних героїв

Дата: 21.02.2017 12:13
Кількість переглядів: 665

« Гей! Не спіть і не дрімайте!  До нас на свято поспішайте!» - Такими зазиваннями ведучих  з імпровізованої сцени біля Мокрокалигірського Будинку культури розпочався парад головних казкових героїв цих днів  - Дідів Морозів і Снігурочок, які прибули з усіх сіл Мокрокалигірської громади.

Фото без опису

На осуд глядачів  виходили прибрані Новорічні герої сіл Мокрої Калигірки Маргарита Машкаренко і Ілля Мар'ян, Сухої Калигірки – НаталіяКолісніченко та Володимир Чуєнко , Єлизаветки – Наталія Гончаренко та Олександ Захаров, Ярошівки – Лариса Коростієнко та Павло Сидоренко.

Фото без опису

Вони теплими словами вітали дорослих і малечу з наступаючими святами. Їх виходили підтримати з музичними номерами  Петро Колодюк з Єлизаветки,  Анастасія Поцелуйко, Євгенія Драга, Лариса та Юлія Яцентюки – учні Мокрокалигірської загальноосвітньої школи 1-111 ступенів, український народний фольклорний колектив «Надвечіря» з Мокрої Калигірки та  жіночий вокальний ансамбль «Чебреці» і Яніна Біляк з Ярошівки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Несподіванкою для  всіх глядачів був вихід  Баби Яги, Кощея та Лісовика, яких артистично зіграли учні школи Вікторія Онищенко, Святослав Загоруй та Едуард Машкаренко.

Фото без опису

         Цей захід проходив базарного дня, тому порадував  гостей  не тільки громади, Катеринопільського а й з сусідніх районів. Всі музичні номери супроводжували хороводи діток, яких привели директор сільської школи В.В.Кравченко з вчителями, директор місцевого дошкільного закладу «Ромашка» Н.С.Кротенко з вихователями.

Фото без опису

Але для малятам було найцікавіше  по закінченні заходу потанцювати відразу з чотирма  Дідами Морозами та Снігурочками  навколо щойно прикрашеної  велетенської ялинки, котрій вже більше 50-ти років. І звичайно наші казкові герої обдарували дітлахів солодощами. Потрібно відзначити, що спонсорами свята були голова Мокрокалигірської  об’єднаної територіальної громади В.В.Пипа та старости .

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь