«Мелодія двох сердець»

Дата: 21.02.2017 12:41
Кількість переглядів: 960

Під такою назвою  у день Святого Валентина  пройшов святково-розважальний конкурс молодих пар  в сільському Будинку культури с. Мокра Калигірка.

Фото без опису

Подружжя Володимира та Ольги Глиняних,  Олексія та Орисі Прудких, Романа та Наталії Федоричів  з гордістю  представляли села  громади: Мокру Калигірку,  Ярошівку та Суху Калигірку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      Вони взяли активну участь в конкурсах: представлення родини, розминка, кулінарному, продовженні казки, творчому. Було приємно споглядати на багату фантазію чоловіків і жінок, їх теплі спогади про перші зустрічі та щирі почуття.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

І як відмітили члени журі та глядачі, учасники цього вечора підготувалися навідмінно – їх виступи отримали високі оцінки від журі та бурхливі аплодисменти від глядачів.

Фото без опису

Особливої впевненості в перемозі кожній парі додав конкурс болільників. Від с. Мокра Калигірка виступали працівники Мокрокалигірського будинку-інтернату: Машкаренко Світлана, Пелешок Ольга, Трохименко Світлана із гумористичною сценкою «Про вас, чоловіки» та Володимир Трохименко з музичним номером. 

Фото без опису

Інсценізація української народної пісні  «Ой, там, на товчку, на базарі» учасниками самодіяльного колективу  «Чебреці» сільського Будинку культури с. Ярошівка сподобалася усім присутнім глядачам. Болільників з Сухої Калигірки,  гумориста Ольгу Кузьменко  та жіночий вокальний колектив «Мальви», зустрічали бурхливими аплодисментами.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

         Перемогу в номінації «Подружня гармонія» здобули Олексій і Орися Прудкі з с. Ярошівка. В номінації «Співуча родина» переможцями стали Ольга  та Володимир Глиняні, в номінації «Умілі руки» - Роман та Наталія Федорич.  Глядачі впродовж всієї програми підтримували сімейні пари. Члени журі: заступник голови Мокрокалигірської сільської ради В.В.Бецун, начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту  виконавчого комітету Мокрокалигірської сільської ради Т.С.Онищенко,  депутат сільської ради С.В.Гостроушко привітали учасників конкурсу і вручили цінні подарунки, придбані Мокрокалигірською сільською радою.

Фото без опису

Фото без опису

             Свої пісні про кохання, Батьківщину подарували самодіяльні артисти Яніна Біляк, Яна Ковальчук, Євгенія Руда, Лариса Яцентюк.

Фото без опису

Глядачі щиро дякували  художньому керівнику  Мокрокалигірського Будинку культури Анатолію Степанку та ведучим програми Тетяні і Сергію Говрасам за цікавий вечір, який  зігрів людські серця  і додав  багато приємних емоцій. Він  відповідав своїй назві, бо кожна сімейна пара, виступаючи на сцені, розкрила найкращі грані свого життя. Ця зустріч додала в їх стосунки ще більше романтизму і впевненості в найкращих почуттях – почуттях кохання один до одного.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь