ВОНИ ДАРУЮТЬ НАМ КРАСУ!

Дата: 09.11.2017 16:51
Кількість переглядів: 704

9 листопада ми відзначили своє професійне свято  Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Фото без опису

З нагоди цього свята для працівників культури Мокрокалигірської об'єднаної територіальної громади силами працівників сільської ради , які у нас дуже талановиті і співочі , було організовано і проведено чудовий святковий концерт.

Для когось може це і дивно , який концерт можуть дати працівники сільської ради  ,  але особисто для нас це не дивина .

Другий рік підряд колектив нашої сільської ради дивує нас своєю увагою та  талантами . В цей святковий день вони дарували нам чудові пісні , дотепний гумор , читали вірші , які складали для працівників культури самі . А які інсценізації та гумористичні сценки запропонували нам ці самодіяльні артисти . На запитання , коли ж вони знаходили час на репетиції , тому , що робочі дні у них загружені , вони тільки посміхалися .

Висловлюємо щиру вдячність нашій голові громади Вікторії Вікторівні Пипі , яка поважає людей такої нелегкої професії і завжди іде на зустріч , спасибі нашому начальнику відділу освіти , охорони здоров'я , культури , молоді та спорту –Тетяні Степанівні Онищенко,  яка організувала в одну дружню команду працівників сільської ради і всі разом вони подарували нам свято , цінні подарунки , квіти та тепло своїх сердець .

Особливе спасибі чудовому керівникові , людині , яка ось уже два роки дбає за культуру у нашій громаді і є постійним спонсором всіх,свят , конкурсів  , фестивалів та заходів . Ось і в цей святковий для нас день ми отримали від нього цінний подарунок . Це Олег Миколайович Бабченко . Всі працівники в цей день відчули повагу , підтримку і  власну значимість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь