Свято до Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2017 12:57
Кількість переглядів: 1450

Щорічне свято до  Дня захисту дітей  у Мокрокалигірській ОТГ пройшло , як і завжди, радісно і весело. Літню сцену сільського  Будинку  культури заполонили учасники   свята.

Фото без опису

Багатогранністю талантів було наповнене це веселе дійство. Свою творчість  представляли вихованці  дошкільних навчальних закладів « Ромашка» села Мокра Калигірка, « Тополька» села Ярошівка,   учні Мокрокалигірської та Ярошівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, а також учасники художньої самодіяльності села Суха Калигірка  під керівництвом завідуючої сільським Будинком культури Геращенко Р. В.

Глядачі із захопленням сприймали юних учасників Їм сподобались запальні танці, колоритний український гумор та пісні, за які юні артисти одержали багато щирих оплесків.

Із вітальним словом з нагоди Дня захисту дітей звернулися до присутніх сільський голова    Пипа В. В. та начальник відділу освіти, охорони  здоров'я , культури, молоді та спорту Онищенко Т. С. Вони привітали дітей зі святом, подякували вихователям та вчителям, які працювали з дітьми, побажали всім гарного літнього відпочинку. За участь у концерті діти одержали  сувеніри та подарунки.

Продовженням свята стали спортивні розваги та рухливі ігри на сільському стадіоні, які організували вчитель фізкультури Кравченко А.А. та вчитель трудового навчання Байда Л. І. Як нагороду за участь у змаганнях дітей пригостили солодощами та морозивом.

Веселі і задоволені діти поверталися зі свята. Адже вони, окрім розваг, мали нагоду познайомитися   із новими друзями, поділитися враженнями із однолітками. Щиро віриться, що цей святковий день запам'ятається юним жителям нашої громади надовго.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь