Пошук

КОНЦЕРТ ПАВЛА ДВОРСЬКОГО

Дата: 10.04.2017 13:00
Кількість переглядів: 910

8 квітня в Мокрокалигірському СБК відбувся концерт за участю народного артиста України Павла Дворського, його синів Павла та Вячеслава, а також заслужених артистів України Василя та Андрія Томіленків.

Не так часто до нас приїздять столичні артисти, і, мабуть, дуже пошкодує той, хто не прийшов послухати цих українських соловейків.

У їх виконанні прозвучали пісні, які глибоко зворушили душі жителів нашої громади.

Розпочав концерт народний артист України Павло Дворський. Продовжили концерт його сини – Павло та Вячеслав. Багато пісень виконала родина Дворських, та коли звучали «Батькова сорочка» та «Стожари» - зал вибухав емоціями та бурхливими оваціями. Коли звучали пісні «Ангели майдану» і «За Україну» - зал аплодував стоячи і у багатьох на очах були сльози.

Продовжив цей незабутній концерт дует «А ми удвох» Василя та Андрія Томіленків. Давня дружба об’єднує їх з Павлом Дворським. Своїми запальними піснями вони «завели» публіку.

Артисти поїхали, а в жителів громади ще надовго залишаться приємні спогади про цей концерт.

Ми пишаємося тим, що рівень культури в нашій громаді зростає. Жителі сіл беруть активну участь у масових заходах, молодь оминає бари та йде до Будинку культури.

Працівники культури висловлюють щиру подяку сільському голові Пипі Вікторії Вікторівні за розуміння та всебічну і постійну підтримку.

Особливу подяку висловлюємо Олегу Миколайовичу Бабченку, який виділив кошти для придбання квитків художнім колективам нашої громади.

Дякуємо спонсорам, які допомагають коштами та підтримують розвиток культури в громаді – Безкоровайному Валерію Борисовичу, Волошину Руслану Васильовичу, ТОВ «Кочубій».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь