Пошук

Молодіжний обласний фестиваль–конкурс патріотичної пісні «Свою Україну любіть»

Дата: 20.11.2017 08:33
Кількість переглядів: 719

«Свою Україну любіть» саме під такою назвою відбувся молодіжний обласний фестиваль–конкурс патріотичної пісні в м.Черкаси, приурочений Дню Гідності та Свободи.

Від Мокрокалигірської об'єднаної громади у цьому конкурсі взяли участь двоє учасників. Євгенія Руда-начальник фінансового відділу Мокрокалигірської сільської ради та Яніна Біляк-фельдшер амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Ярошівка.

Наші учасники гідно представили нашу громаду. Їхнє виконання було вмілим і професійним. Справедливо оцінило компетентне журі виступи наших конкурсантів.

За їхніми підсумками Яніна Біляк стала переможцем молодіжного фестивалю–конкурсу патріотичної пісні «Свою Україну любіть». Вона нагороджена дипломом 1 ступеня у номінації «естрадна пісня» та цінним подарунком.

Наші серця пройнялися гордістю за нашу учасницю, коли на сцені міського Будинку культури ім.Кулика директор департаменту культури та зв'язків з громадськістю О.Шабатін вітав Яніну Біляк, нашу уже відому «зірочку» з такою перемогою.

Дякуємо нашим учасницям за чудовий виступ, бажаємо і надалі співати і перемагати.

З кожним заходом, що проходить в нашій громаді, ми відчуваємо підтримку керівників, які допомагають розвитку культури фінансово. Спонсором цього конкурсу став Юрій Іванович Руденко - голова фермерського господарства «Валентин». Велике спасибі голові громади В.В.Пипі та Юрію Івановичу - без їхньої допомоги ми б не взяли участь у конкурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь