«Вклоняємося Вам, любі жінки!»

Дата: 07.03.2018 17:21
Кількість переглядів: 738

7 березня до Мокрокалигірського  сільського Будинку культури поспішали жіночки, жартуючи про себе: -«Дівчата, а свято нам таки не відмінили, тільки трішки не зручно, що свято розпочинається в дві години дня, ще ж не все зготували до свята».

Прозвучали фанфари і на сцену вийшли ведучі: переможці обласного конкурсу читців Ілля Мар'ян та Олег Черкасов і маленький, але надзвичайно талановитий хлопчик – Максим Трохименко.

Фото без опису

Вони зачарували жіноцтво громади своїм вмінням вести такі чудові заходи та побажали надії, віри в краще майбутнє, любові, миру. А також розказали про свою синівську любов, нічим не виміряну, подаровану на все життя. З першим музичним вітанням до  жінок звернувся Олександр Дробот, його виступи на сцені завжди є сюрпризом для глядачів.

Фото без опису

Вітали своїх матусь та усіх жінок з святом 8 Березня: Яна Ковальчук, Людмила Кокоуліна, Євгенія Руда, Яніна Біляк, Маргарита Машкаренко, Євгенія Драга, Настя Поцелуйко, дует у складі Лариси Голос та Катерини Гончаренко, подружжя Сергія та Тетяни Говрасів, народний колектив « Надвечір'я».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Завітав на наше свято і привітав чудовим співом жінок Сергій Бабенко з Новоселиці та онук Анни Мартєвої – Олександр Мартєв, талановитий юнак, який тринадцять років займається в хореографічному колективі в м. Кіровоград.

Фото без опису

Багато сміху викликала сценка «Дві кумасі» у виконанні Вікторії Онищенко та Вікторії Фертюк, гумор, який прочитала Катерина Гончаренко.

Фото без опису

Порадував грою на гітарі та співом Ілля Мар'ян, який мріє вступити до театрального ВУЗУ.

 З великим задоволенням вітала всіх жінок громади Вікторія Вікторівна Пипа , яка несе на своїх тендітних плечах, важку ношу жінки – керівника.

Фото без описуФото без опису Всі присутні в залі жінки отримали квіти від постійних спонсорів Олега Миколайовича Бабченка та  депутата обласної ради Олександра Анатолійовича  Коваленка.

Фото без опису

 Свято для жінок вдалося на славу і надіємося, що ніхто його не відмінить.

       

               

 

           

            

            

            

                  

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь