Пошук

Звернення сільського голови Мокрокалигірської ОТГ з нагоди Дня довкілля

Дата: 18.04.2018 15:26
Кількість переглядів: 586

Шановні жителі Мокрокалигірської громади!

В останні десятиліття особливо актуального значення набуває питання охорони довкілля. Активний розвиток науково-технічного прогресу і, як наслідок, – дедалі більше руйнівного впливу на природне середовище, а відтак і негативний вплив на здоров’я та якість життя людини. Цей рік День довкілля проводиться 21 квітня.

Чисте довкілля – запорука здоров’я наступних поколінь. Збереження та ощадливе використання природних ресурсів – важлива умова їхнього добробуту. Тому потрібно навчитися розглядати природу не як безкінечний ресурс, а як безцінний дарунок людству, котрий вимагає дбайливого ставлення.

День довкілля – це нагода кожному продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, зрештою, повагу та любов до рідної країни. Хорошою нагодою показати рівень своєї екологічної свідомість є участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля». В цей день кожен може зробити внесок у покращення навколишнього середовища: прибрати у дворі свого будинку чи посадити дерево.

Впевнена, тільки спільними зусиллями зможемо зберегти красу та неповторність рідного краю. Вірю, що ніхто не залишиться осторонь, не буде байдужим, приєднається та візьме участь у заходах, спрямованих на поліпшення благоустрою та озеленення території свого села, громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь