Пошук

«Найгостинніша родина громади»

Дата: 15.02.2019 15:59
Кількість переглядів: 598

Нарешті збулася мрія всіх культармійців ОТГ, провести родинний захід «Найгостинніша родина громади». Це свято, присвячене дню Святого Валентина, вдалося на славу. П'ять чудових родин з усіх сіл нашої Мокрокалигірської ОТГ змагалися, щоб вибороти найвищу нагороду «Найгостинніша родина».

Конкурс за конкурсом проходили родини сіл:  Єлизаветка – Сергій та Ольга Гончаренки,  Мокра Калигірка – Володимир та Світлана Трохименки,  Ярошівка - Олег та Лариса Коростієнки, Суха Калигірка – Ольга та Григорій Семенюки та молода родина, яка приїхала працювати в нашу ОТГ –  Анатолій та Ангеліна Глек. З задоволенням допомагали батькам їхні діти.

       Кожна родина якнайкраще показувала себе в різних конкурсах. Наприклад подружжя Глеків, а це новоприбувші  культпрацівники, були оригінальні в творчому конкурсі, де Анатолій співав , а Ангеліна під його спів виконувала танець. Родина Семенюків була оригінальна у конкурсі «Дотримання українських національних традицій». Лариса та Олег Коростієнки вразили глядачів оригінальністю у конкурсі «Обов'язки і завдання кожного члена родини у підготовці до свята». Несподіванкою для всіх стало те, що переможцями стали дві родини: родина Гончаренків та родина Трохименків. Всі конкурси, а це і представлення родини, і родинні традиції зустрічати гостей, і улюблена страва родини, і показ талантів кожного в родині,  вони добре підготували, продумали все до дрібниці. Компетентне журі на чолі з  головою громади В.В. Пипою довго «сперечалися», та нарешті вирішили, що переможці обидві родини. У своїх виступах вони рівні. Всі учасники отримали подяки від голови Мокрокалигірської ОТГ та цінні подарунки, спонсором яких знову став керівник СТОВ ім.В. П.Гетьмана Олег Миколайович Бабченко. Олег Миколайович всією душею вболіває за розвиток культури в громаді. Нам надзвичайно приємно, що він віднайшов вільний час, якого у нього практично немає, і погодився оцінювати нашу програму. Цей керівник разом з Вікторією Вікторівною вітав родини-сміливців. Вони вручали подарунки, а також потиснули руки людям, які подарували жителям громади чотири години насолоди.

Кращі солісти нашої ОТГ заповнили музичні паузи . Це соловейко Єлизаветського СБК Петро Колодюк, бухгалтер Мокрокалигірської сільської ради, постійна учасниця масових заходів Людмила Кокоуліна, директор Ярошівського СБК Анатолій Глек, вокальний ансамбль «Чебреці», вокальний гурт «Бабине літо» та хореографічний колектив «Калигірчанка».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь