«Афганістан – мій біль , моя пекуча пам'ять»

Дата: 15.02.2019 18:02
Кількість переглядів: 732

15 лютого у Мокрокалигірському СБК відбувся вечір-вшанування учасників бойових дій на території інших держав, присвячений 30 – річниці  виведення військ з Афганістану «Афганістан – мій біль , моя пекуча пам'ять».

Фото без опису

      На захід з'їхалися більшість воїнів афганців. Їх у нашій Мокрокалигірській ОТГ – 21 особа. З словами великої вдячності звернулася до афганців Вікторія Вікторівна Пипа. Яка особисто подякувала їм за героїзм та відвагу. А також вручила подяки та  грошову винагороду. В своїй промові вона оголосила хвилину мовчання за тими воїнами афганцями, яких на жаль не має сьогодні з нами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

     Привітати воїнів - афганців завітали учні Мокрокалигірської ЗОШ та самодіяльні артисти громади. Чудові ведучі Юлія Поліщук та Юлія Пипа протягом вечора зверталися до земляків і сердечно дякували за відвагу. Афганських пісень співали Сергій Говрас, Анатолій Степанок, Василь Репеченко. Наталія Когут,  дует у складі Євгенії Драги та Анастасії Поцелуйко подарували присутнім пісні, які до глибини душі зворушили серця афганців.

Фото без описуФото без описуФото без опису

      Сергій Поліщук, воїн – афганець, подякував за такий зворушливий захід Вікторії Вікторівні, організаторам вечора, а також звернувся до підростаючого покоління, наголосивши, що найважливіше на Землі - це мир.

Фото без описуФото без опису

Спонсором вечора до дня афганця став ТОВ «Сиророб» в особі директора Олега Володимировича Смірнова. Приємно працювати, коли відчуваєш підтримку та розуміння. Користуючись нагодою хочеться подякувати від усіх учасників художньої самодіяльності та працівників культури громади всім спонсорам та нашій голові Вікторії Вікторівні Пипі, які розуміють наші проблеми, піднімають рівень культури та сприяють її розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь