Вебінар із загальних питань зайнятості

Дата: 11.06.2020 12:34
Кількість переглядів: 324

В умовах карантину Катеринопільська районна філія Черкаського ОЦЗ змінює підходи щодо організації надання послуг безробітним та переводить спілкування в он-лайн режим.

Фото без опису

Проведення вебінарів дає змогу забезпечити живий двосторонній зв'язок між фахівцями служби зайнятості та безробітними, оперативно надавати роз’яснення на всі питання, що виникають в процесі спілкування.

Нещодавно провідним фахівцем з профорієнтації Олександром Палубінським було проведено інформаційний вебінар, завдяки якому 6 слухачів ознайомилися з обов’язками та правами безробітних під час перебування на обліку, дізналися про особливості роботи районної філії під час карантину, а також отримали інформацію стосовно послуг, що надає служба зайнятості.

Олександр Палубінський надав інформацію стосовно роботи - сайту Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/; Освітнього порталу ДСЗ https://skills.dcz.gov.ua/, а також про можливості дистанційного тестування завдяки платформі «Моя професія: консультаційна мережа».

Як бачимо, дистанційне спілкування під час карантину – це не тільки безпечно, але й зручно. Бережіть себе та будьте здорові!

атеринопіль #районна_філія #зайнятість #вебінар #навчання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь