Пошук

Державна підтримка малого та середнього бізнесу. Допомога по частковому безробіттю

Дата: 18.06.2020 12:16
Кількість переглядів: 311

Згідно Порядку надання допомоги по частковому безробіттю відповідно до статті 47-1 Закону «Про зайнятість населення» ( чинний станом на 16.06.2020 р.) за допомогою можуть звернутися суб’єкти господарської діяльності – представники середнього і малого бізнесу, а також фізичні особи-підприємці 1-2 групи. Головна умова – своєчасна сплата ЄСВ за себе та найманих працівників протягом шести місяців, що передують даті зупинення (скорочення) діяльності.

Наразі станом на 16.06.2020 року на адресу районної філії надійшло 9 заяв на отримання допомоги по частковому безробіттю від роботодавців для виплати 32 найманим працівникам. Позитивні рішення про виплату коштів прийняті Черкаським обласним центром зайнятості, що дозволить роботодавцям зберегти робочі місця і не припиняти діяльність.

Крім того,  17 фізичних особ – підприємців,  які не використовують найману працю, але припиняли чи скорочували свою діяльність в зв’язку  з оголошеним карантином,  також подали пакети документів на виплату допомоги по частковому безробіттю. 8 підприємцям відмовлено у виплаті по причині недотримання вимог абзацу 3 частини 1 статті 47* Закону України «Про зайнятість населення» (подані заяви ФОП не містять підтвердження сплати єдиного внеску).

 

Фахівці районної філії продовжують приймати заяви на отримання допомоги по частковому безробіттю. Тож звертайтесь до Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, якщо ви чи ваш бізнес на період карантину потребує державної допомоги.

Отримати консультацію, надіслати пакет документів, з’ясувати, чи достатньо їх для прийняття позитивного рішення, підприємці можуть звернувшись до фахівців філії, а також зателефонувавши за номерами
3-01-03; 3-00-64.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь