Пошук

Легалізація трудових відносин на часі.

Дата: 25.08.2020 08:26
Кількість переглядів: 365

В Катеринопільському районі в серпні 2020 року відновлено проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів з роботодавцями, направлених на детінізацію ринку праці. 

Директор районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Т.Кондратенко спільно з провідним фахівцем Л.Ждановою та державним інспектором праці М.Мирошниченко провели зустрічі з керівниками  таких сільськогосподарських підприємств, як ФГ «Новоселиця», ФГ «Світлана», ФГ «Агро Вікторія Катеринопіль», ФГ «Агродана», ТОВ ім.Гетьмана, під час яких pоботодавцям було надано консультації з питань дотримання законодавства про працю, висвітлено всі ризики використання незадекларованої робочої сили, а також проінформовано про послуги державної служби зайнятості. Особливий інтерес у керівників викликала можливість економії власних коштів за рахунок отримання компенсації єдиного соціального внеску в разі працевлаштування безробітних громадян на новостворені робочі місця. В нинішньому, непростому з багатьох причин році для роботодавців фінансова підтримка у вигляді компенсації ЄСВ є надзвичайно актуальною складовою у співпраці з державною службою зайнятості.

Робота, направлена на легалізацію трудових відносин в районі продовжується.

 Завдання державної служби зайнятості - довести, що легальна робота – це зручно та вигідно - як роботодавцю, так і найманому працівникові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь