Корисно  для безробітних

Дата: 09.09.2020 10:15
Кількість переглядів: 315

         Одним з важливих напрямків роботи служби зайнятості є організація інформування клієнтів про всі аспекти взаємодії служби з шукачами роботи.

Фото без опису

Починаючи з серпня поточного року фахівцями Катеринопільської районної філії відновлено організацію та проведення профорієнтаційних семінарів для безробітних в умовах адаптивного карантину. Так 31.08.2020 було проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для осіб, що зареєструвалися в районній філії.

         В ході семінару учасники отримали інформацію щодо особливостей обслуговування у період дії карантину та види соціальних послуг для шукачів роботи. Також було акцентовано увагу клієнтів на можливостях електронних сервісів державної служби зайнятості, зокрема, «Електронний кабінет шукача роботи», «Платформа профорієнтації та розвитку кар’єри», «Моя професія: консультаційна мережа» та «Освітній портал».

Громадяни, які відвідали захід,  отримали інформацію про актуальні та перспективні замовлення від роботодавців району, рівень заробітної плати та основні вимоги до пошукачів роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь