Низький уклін Вам, люди в білих халатах.

Дата: 19.06.2017 16:00
Кількість переглядів: 1149

       Жодна професія не може зрівнятися за своєю важливістю з професією медика. Тому в День медичного працівника ми вирішили привітати працівників медицини нашої Мокрокалигірської громади і побажати їм всього найкращого.

Насамперед міцного здоров'я, адже лікарі лікуючи нас ,  «згорають самі».

       Працівники культури підготували для них змістовний концерт, вважаючи, що наші професії дуже схожі між собою. Лікарі-лікують тіло, культпрацівники-людські душі.

Фото без опису

       Зі словами щирої вдячності до працівників медицини звернулися: голова Мокрокалигірської ОТГ Вікторія Вікторівна Пипа, а також начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Мокрокалигірської сільської ради Тетяна Степанівна Онищенко.

Фото без опису

Вони також виконали приємну місію, вручили нашим шановним медикам грамоти і подяки. Букетом гарних квітів та вітальною листівкою привітали медичних працівників: Людмила Андріївна Борецька (головний лікар Катеринопільської ЦРЛ) та Мирон Матвійович Левицький (голова профспілки Катеринопільської ЦРЛ). Від працівників сільськогосподарського підприємства ТОВ «Кочубій» всім працівникам медичної галузі було вручено запашний коровай.

Фото без опису

        В цей чудовий день на наше свято завітали люди, яким не байдуже життя в нашій громаді, які завжди підтримують нас та надають фінансову допомогу. Це директор ТОВ ім. «Гетьмана» - Олег Миколайович Бабченко, від Всеукраїнського об'єднання «Черкащани»-Ніна Миколаївна Бабушко.

Фото без опису

       Працівники медицини щиро дякували аматорам сцени Мокрокалигірської громади, адже від кожного села були представлені кращі художні номери: пісні, сценки, гуморески, вірші.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь