Робота, направлена на легалізацію трудових відносин продовжується.

Дата: 08.04.2021 17:05
Кількість переглядів: 296

Легалізація трудових відносин – один з ключових напрямків роботи служби зайнятості. Катеринопільська районна філія Черкаського обласного центру  зайнятості спільно з представниками Головного управління Держпраці в Черкаській області, Податкової служби та Пенсійного фонду проводить інформаційну роботу з роботодавцями щодо легалізації трудових відносин.

Фото без опису

«Це питання не втрачає актуальності. У рамках розгорнутої урядової кампанії з детінізації зайнятості служба зайнятості робить свій внесок у загальну справу та прагне донести до сторін трудових відносин просту істину, що робота в легальному полі – це зручно й вигідно, тож інформаційно-роз’яснювальна робота має змінити ставлення працівників і роботодавців до явища незадекларованої праці. Служба зайнятості завжди займала принципову позицію в цьому питанні, пропонуючи шукачам роботи тільки легальні вакансії», - зазначила директорка районної флії Тетяна Кондратенко.

Фото без опису

Фахівці служби зайнятості самостійно та спільно з соціальними партнерами відвідують роботодавців, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу (семінари, робочі зустрічі тощо) щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Впродовж березня поточного року проведено робочу зустріч з роботодавцями в Єрківській селищній раді, 6 семінарів для роботодавців та безробітних та 7 самостійних відвідувань суб’єктів господарювання.

Фото без опису

Загалом робота з легалізації робочих місць характеризується кількістю заявлених до служби зайнятості вакансій та кількістю працевлаштованих службою осіб. З початку року 68 роботодавців подали до Катеринопільської районної філії майже 270 вакансій для укомплектування. Всього станом на 7 квітня отримали роботу за сприяння служби зайнятості 225 безробітних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь