Пошук

ПРО ЩО ГОВОРЯТЬ ЦИФРИ?

Дата: 22.06.2021 11:40
Кількість переглядів: 308

Впродовж періоду Січень-травень 2021 року до Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості від роботодавців надійшло 367 вакансій, це на 28 вакансій більше минулорічного показника.

У середньому на 01 червня на одну вакансію претендувало 3 громадян, які шукали роботу. Послугами з підбору персоналу фахівцями філії скористалися 106 роботодавців. Середня зарплата, вказана ними у заявлених вакансіях, склала 7125 грн.

799 осіб у статусі безробітних скористались послугами служби зайнятості з початку року. з яких майже половина - це жінки, третина - безробітна молодь віком до 35 років.

За цей період за допомогою районної філії забезпечено роботою 359 громадян, в т.ч. 315 осіб зі статусом безробітного. Із загальної чисельності 206 осіб (65,4%) були прцевлаштовані на сільськогосподарські підприємства;  18 осіб забезпечені роботою у фізичних осіб-підприємців; 24 – направлені на промислові підприємства, тощо. До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 35 осіб з-поміж безробітних.

Важливого значення має кадрове забезпечення галузей економіки відповідно до реальних потреб ринку праці. Відтак професійне навчання за направленням служби зайнятості з початку року проходили  12 безробітних. Всі вони навчались на замовлення роботодавців, тож, працевлаштовані.

Службою зайнятості активно впроваджуються механізми стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць. Але протягом січня-травня лише 2 безробітних працевлаштовані на створені роботодавцями робочі місця шляхом компенсації фактичних витрат в розмірі єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування, тоді як у відповідному періоді минулого року цей показник становив 13 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь