Співпраця з БРЦПО

Дата: 06.08.2021 10:12
Кількість переглядів: 294

З метою налагодження партнерських стосунків та подальшої співпраці 2 серпня 2021 року директорка Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяна Кондратенко спільно з провідним фахівцем з профорієнтації Олександром Палубінським зустрілися  з  директором Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області Станіславом Кошолапом.

Фото без опису

В ході робочої зустрічі  обговорено шляхи подальшої співпраці в контексті організації професійного навчання та перенавчання для безробітних, а також  здійснення спільної інформаційно-роз’яснювальної  роботи та проведення профорієнтаційних заходів для шукачів роботи та безробітних громадян з метою популяризації робітничих професій.

 

«Сьогодні однією з найголовніших проблем на ринку праці є професійний дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили, а одним із шляхів подолання цього дисбалансу є, насамперед, потужна профорієнтаційна робота з молоддю, популяризація робітничих професій і професійно-технічного навчання. Усе це потрібно для того, щоб задовольнити попит роботодавців на кваліфікованих робітників, в т.ч. з інструментом», відмітила керівник районної філії Т.Кондратенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь