Роботодавцям компенсуватимуть за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

Дата: 22.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 54

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893 (набрала чинності 29 серпня 2023 року) затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Фото без опису

Цією постановою установлено, що до переліку (видів) соціальних послуг у сфері зайнятості належить надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Дія вказаного Порядку поширюється на роботодавців, які починаючи з 29 серпня 2023 року працевлаштували особу з інвалідністю І або ІІ групи, яка є застрахованою особою. На випадки працевлаштування осіб з інвалідністю ІІІ групи компенсація не поширюється.

https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/imce/arrows-147752_960_720.png Деякі питання надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/imce/arrows-147752_960_720.png Перелік допоміжних засобів для облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю.

https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/imce/arrows-147752_960_720.png Заява про надання компенсації фактичних витрат за облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь