Учасники бойових дій та особи, які отримали інвалідність внаслідок війни можуть взяти участь у експериментальному проєкті з організації навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

Дата: 11.12.2023 08:13
Кількість переглядів: 45

Такі категорії громадян зможуть проходити як первинну професійну підготовку, так і перепідготовку, або підвищити професійну кваліфікацію. Вони зможуть самостійно обирати професії або програми підвищення кваліфікації з затвердженого переліку. Навчання буде проводитися в центрах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

Фото без опису

Крім цього, порядком передбачено компенсацію витрат на проїзд до місця навчання та у зворотному напрямку та надання місця проживання у період навчання для здобувачів освіти, які навчатимуться не за місцем проживання, а також особам, які супроводжуватимуть особу з інвалідністю внаслідок війни І групи.

Фінансування професійного навчання та пов’язаних із ним витрат під час реалізації експериментального проєкту здійснюватиметься за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Більш детальну інформацію можна отримати в Катеринопільському відділі Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ за адресою: смт Катеринопіль, вул. Соборна,55а або за телефонами: 063-358-25-89; 098-075-90-77.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь