Одна з найприємніших поїздок на округ — до наших малюків з подарунками від Святого Миколая. Разом з командою зібрали та привезли 700 коробок з солодощами, щоб передати святковий настрій хлопцям та дівчатам з різних навчальних закладів Черкаської обла

Дата: 14.12.2023 09:59
Кількість переглядів: 139

В селі Моринці відвідав Моринську гімназію з дошкільним підрозділом, де в присутності директорки Лобуренко Людмили Василівни, виконуючого обов'язки міського голови Мацюка Віталія Сергійовича, старости Шабельніка Анатолія передав подарунки дітям та привітав їх зі святом.

Після цього ми поїхали в село Гарбузин, в Гарбузинську гімназію з дошкільним підрозділом. Там, разом з директоркою Кияницею Ольгою Іванівною також привітав малечу.

В Шполі відвідали “Шполянську дитячу мистецьку школу”. Разом з директоркою Чебан Тетяною Ферапонтівною та працівниками даного закладу привітав учнів зі святом.

Далі подорож до села Мокра Калигірка, у Мокрокалигірський ліцеї. Вітання зі святом разом з сільським головою Пипою Вікторією Вікторівною та директоркою школи Кравченко Валентиною Володимирівною.

Фото без опису

І фінальна зустріч з малюками в дитячому садку «Ромашка», вручення подарунків дошкільнятам. 

Всюди нас зустрічали посмішки дітей. Завжди приємно радію, які наші діти творчі, талановиті та розумні. Їм випало жити у складний період історії української держави, але я впевнений, що від того вони виростуть сильними та добрими громадянами. Зі святом Святого Миколая!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь